Wysłany: 27 Marzec 2017, 09:18 Jak wyglądają spotkania zloty itp?
Hej, dopiero co trafiłem tutaj i z powodu ilości wolnego czasu z którym nie za bardzo mam co robić, tak się zastanawiałem nad spotkaniami, które organizują ludzie z forum.
Bo każdy mówi że na nieśmiałość to najlepiej wychodzić ze swojej strefy komfortu, przełamywać się żeby rozmawiać z ludźmi, więc tak sobie myślę że dobrym startem będzie zacząć z ludźmi, którzy rozumieją jak to jest.
Tylko weźcie mnie oświećcie jak te spotkania wyglądają, gdy spotkają się ludzie nieśmiali. Bo z reguły mamy problemy z komunikacją z nieznajomymi (przynajmniej ja) i się obawiam, czy nie będę za sztywny, jak nie będę miał o czym gadać?
Generalnie takie obawy typowe osoby nieśmiałej przed rozmową z nieznajomymi
_________________ Lubię tańczyć, musicale, piłkę nożną i chodzić po górach i spędzać czas na łonie przyrody choć ostatnio nie mam z kim tego robić.
Wysłany: 27 Marzec 2017, 09:33 Re: Jak wyglądają spotkania zloty itp?
gieniuś napisał/a:
i się obawiam, czy nie będę za sztywny, jak nie będę miał o czym gadać?
Prawdopodobnie bedziesz ....ale tez nie masz sie co tym specjalnie martwic bo w Krakowie juz od dawna i tak nie ma zadnych spotkan. Ewentualnie mozesz sprobowac szczescia na forum introwertyzm gdzie jakies spotkania, poki co, sie odbywaja.
_________________ http://www.pmiska.pl/
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,