Forum.nieśmiałość.net Strona Główna Forum.nieśmiałość.net
Dobra strona wszystkich, którzy odczuwają nieśmiałość

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  RSS

Poprzedni temat «» Następny temat
Co zawsze musicie mieć pod ręką obok łóżka?
Autor Wiadomość
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 1 Czerwiec 2014, 14:06   

Kiedyś potrafiłem trzymać laptopa, ale to stare czasy.

Obecnie to tylko PSP (gaming, FB) i telefon, który służy za budzik lub urządzenie do odbierania SMSów.
 
 
 
ggo 


Pomogła: 1 raz
Wiek: 29
Dołączyła: 04 Sie 2009
Posty: 120
Skąd: Sdz
Wysłany: 3 Czerwiec 2014, 18:12   

Ja tak jak większość osób telefon, który służy głównie jako zegarek i jeszcze pomadkę ochronną.
 
 
Faraway 

Wiek: 85
Dołączył: 08 Mar 2014
Posty: 328
Wysłany: 4 Czerwiec 2014, 23:42   

Rozrusznik serca
 
 
Maneki 


Pomogła: 7 razy
Dołączyła: 17 Wrz 2009
Posty: 2154
Skąd: Droga Mleczna
Wysłany: 5 Czerwiec 2014, 20:29   

Faraway napisał/a:
Rozrusznik serca


Ale to się wszczepia podskórnie a nie trzyma przy łóżku ;/ Nie przeczytałeś instrukcji obsługi!
_________________
Nie mam czasu zasypiać, nie mam siły się budzić
Nie mam dosyć życia, tylko dosyć tych ludzi.
 
 
ktojestem 

Pomogła: 1 raz
Wiek: 29
Dołączyła: 17 Gru 2011
Posty: 515
Skąd: Polska A
Wysłany: 15 Czerwiec 2014, 18:57   

Okulary
 
 
Mateo992 

Wiek: 27
Dołączył: 09 Cze 2014
Posty: 5
Skąd: Warszawa/Pruszków
Wysłany: 15 Czerwiec 2014, 19:13   

portfel, okulary i coś do picia
 
 
Adik 


Pomógł: 2 razy
Wiek: 33
Dołączył: 10 Sie 2007
Posty: 2892
Skąd: Świdnik / Lublin
Wysłany: 15 Czerwiec 2014, 20:06   

Maneki napisał/a:
Faraway napisał/a:
Rozrusznik serca
Ale to się wszczepia podskórnie a nie trzyma przy łóżku ;/ Nie przeczytałeś instrukcji obsługi!
Może chodziło tu o kawę :P
_________________
Politics - a sophisticated art of offending other people using the most POLITE ways possible
 
 
 
jutka1 


Dołączyła: 25 Cze 2014
Posty: 2
Skąd: łódź
Wysłany: 25 Czerwiec 2014, 22:27   

butelkę wody mineralnej, telefon, chusteczki :)
 
 
revierka 

Wiek: 22
Dołączyła: 13 Sie 2013
Posty: 45
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 26 Czerwiec 2014, 09:25   

książkę i telefon
 
 
szinuja1 

Dołączyła: 20 Lip 2008
Posty: 1162
Skąd: ...
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 04:51   

budzik chociaz nawet jak jest kolo lozka to czesto i tak nie daje rady.
_________________
http://www.pmiska.pl/
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 07:51   

Cytat:

budzik chociaz nawet jak jest kolo lozka to czesto i tak nie daje rady.

Ustaw wieze higmfi na caly regulator
 
 
 
szinuja1 

Dołączyła: 20 Lip 2008
Posty: 1162
Skąd: ...
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 18:49   

Marti napisał/a:
Cytat:

budzik chociaz nawet jak jest kolo lozka to czesto i tak nie daje rady.

Ustaw wieze higmfi na caly regulator

Kup mi wieze higmfi to se ja ustawie.
_________________
http://www.pmiska.pl/
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 20:39   

W kazdym sklepie jest i idz i spytaj o wieze higmfi.
 
 
 
MissSunshine 


Pomogła: 11 razy
Dołączyła: 01 Lut 2013
Posty: 801
Skąd: z tłumu
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 21:19   

szinuja1 napisał/a:
budzik chociaz nawet jak jest kolo lozka to czesto i tak nie daje rady.

Ja sobie ustawiam budzik najgłośniej jak się da i stawiam go daleko od łózka, żebym nie mogła wyłączyć albo go przestawić leżąc. Kiedy już muszę i tak i tak wygrzebać się spod kołdry żeby wyłączyć ten jazgot to łatwiej mi się oprzeć chęci żeby to wszystko pieprzyć i spać do popołudnia. (:
_________________
Accepting your body is freedom.
 
 
korneliusz 

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 11 Maj 2008
Posty: 2105
Skąd: z nienacka
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 21:26   

Ja mam w standardzie dwa budziki, oba z funkcją snooze. Sezonowo zdarzało mi się ustawiać trzeci, ale na szczęście dawno już nie miałem takiej potrzeby.
 
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 5 Sierpień 2015, 21:46   

Mam ustawiony telefon na 6:00 i z czestotliwoscia co 5 min + finalny na 7:00. Obok poduszki. Ale staram sie nie klasc pozniej niz o 1:00 bo wtedy zgon. Ale zdarzalo sie wyciszac telefon i spac dalej, ale wtedy pojawia sie sen o uciekajacym pocisgu czy czym i budze sie zautomatu.
 
 
 
szinuja1 

Dołączyła: 20 Lip 2008
Posty: 1162
Skąd: ...
Wysłany: 6 Sierpień 2015, 23:09   

MissSunshine napisał/a:
łatwiej mi się oprzeć chęci żeby to wszystko pieprzyć i spać do popołudnia. (:


no widzisz, caly problem u mnie polega na tym ze ja sie czasem wrecz nie moge oprzec tej checi : ) No i ja nie wyciszam telefonu, u mnie sobie czasm dzowni przez godzine i wszyscy do okola go slysza w sasiednich pokojach, poza mna oczywiscie.
Marti napisał/a:
Ale zdarzalo sie wyciszac telefon i spac dalej, ale wtedy pojawia sie sen o uciekajacym pocisgu czy czym i budze sie zautomatu.


zebym ja kuzwa miala taki budzik w glowie...niesprawiedliwe to.
_________________
http://www.pmiska.pl/
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
 
 
zielony7 


Pomógł: 5 razy
Wiek: 27
Dołączył: 31 Mar 2014
Posty: 694
Skąd: Katowice
Wysłany: 6 Sierpień 2015, 23:15   

Wodę w butelce do picia. I tyle. Telefon odstawiam na noc na drugi koniec pokoju - ale gdy zapomnę to zrobić i śpię razem z nim, to budzę się kilka razy w środku nocy, a rano jestem przymulony.
 
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 7 Sierpień 2015, 18:38   

Stary telefon wylaczam,smarta przelaczam w tryb samolotowy - po problemie.
 
 
 
Reynevan 
taki jeden


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Gru 2013
Posty: 1180
Skąd: Silesia
Wysłany: 8 Sierpień 2015, 13:50   

zielony7 napisał/a:
gdy zapomnę to zrobić i śpię razem z nim, to budzę się kilka razy w środku nocy, a rano jestem przymulony.

Wystarczy wyłączyć internet i po kłopocie.
_________________
jakbyś nie starał się, nie ściągniesz słońca z nieba,
a tych co mówią inaczej, uwierz, słuchać nie trzeba
 
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 8 Sierpień 2015, 22:35   

Tryb samolotowy. Bo jak ktos zadzwoni to i tak kolega sie obudzi:p
 
 
 
Reynevan 
taki jeden


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 26 Gru 2013
Posty: 1180
Skąd: Silesia
Wysłany: 9 Sierpień 2015, 07:47   

Też, ale zakładam, że ma bardziej ogarniętych znajomych :P
_________________
jakbyś nie starał się, nie ściągniesz słońca z nieba,
a tych co mówią inaczej, uwierz, słuchać nie trzeba
 
 
 
Marti 
AK śpiący smok


Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Cze 2007
Posty: 8685
Skąd: warszawa
Wysłany: 9 Sierpień 2015, 10:12   

Bo na noc sie wylacza lub flight mode. Trzeva zakladac ze ktos moze zadzwonic:) mnie swego czasu nie zaskakiwaly telefony o 1 czy 2 w nocy
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 12