GDAŃSKA WSPÓŁLOKATORKA poszukiwania :) |
Autor |
Wiadomość |
oldbutnew
|
Wysłany: 7 Lipiec 2013, 17:26 GDAŃSKA WSPÓŁLOKATORKA poszukiwania :)
|
|
|
Hej
Poszukuje dziewczyny chętnej do poznania się czy nawet zaprzyjaznienia i skłonnej do zamieszkania ze mną w Gdańsku.
Jestem z Gdańska, mam 19 lat i w tym roku rozpoczynam studia na kierunku architektury wnętrz i chciałabym się "uwolnic" od rodzicow + usamodzielnić ; p.
Szukam sympatycznej osoby, niekoniecznie dopiero rozpoczynającej studia. Jestem muzykalna x D lubie wypady na koncerty (typu open'er heineken festival) ale nie jestem czlowiekiem-imprezą ; p, filmy (zatem kino), jestem stonowaną osobą i schludną, podobno swietnie gotuje ; )
Niestety wiekszosc znajomych ma zamiar dalej m.in. mieszkac z rodzicami, zatem nie mam osoby i poszukuje kogoś chętnego
We wrzesniu planuje szukac mieszkania do wynajecia dla dwóch osób.
Oczywiście wstępnie chcę się zapoznać z daną osobą.
Bardzo mi zależy na odnalezieniu zaufanej osoby ; p.
Proszę o kontakt poprzez gadu-gadu 22979989 lub mail : marmolladaa@gmail.com
Pozdrawiam, Ada. |
|
|
|
 |
Emilie21
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 976 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 8 Lipiec 2013, 21:20
|
|
|
Mieszkania nie szukam, ale też lubię koncerty (muzycznie to przede wszystkim muzyka alternatywna/indie/electronic/ambient/postrock, britpop i icelandic jest mi najbliższa) i filmy (tu dużo różnych, ostatnio głownie europejskie, hiszpańskie, ale jestem otwarta, mogę pojść do multipleksu na nowy film z Ryanem Goslingiem lub na jakiś niezależny do kina studyjnego) więc jak zacznie się nowy rok akademicki to chętnie pojdę na jakiś koncert lub do kina
Pozdrawiam, (ps. poznałyśmy się może na CudaWiankach?) |
|
|
|
 |
oldbutnew
|
Wysłany: 2 Sierpień 2013, 14:17 .
|
|
|
Ogłoszenie NIEAKTUALNE |