Proponowany repertuar: "Straznicy cnoty" o 17:35, "Ghostland" o 18:20, "Ciche miejsce" o 19:00 albo "Taxi 5" o 18:40. Ale jesli ktos ma inne propozycje to tez moze podac
[ Dodano: 5 Maj 2018, 21:29 ] Aby otrzymać zniżkę na seans, należy napisać do MultikinoBota wiadomość o treści Multiponiedziałek i otrzymany kod okazać przy kasie - co spowoduje spadek ceny biletu do 15zł
Znowu szykuje się wypad do kina Tym razem idziemy wraz z matik90 na Jurassic World: Upadłe królestwo. Spotkanie odbędzie się w środę lub czwartek. Ktoś chętny dołączyć?
Ludzie, może by tak kiedyś Urbex gdzieś w Katowice okolice wieczorową porą ? Można tam na całą noc wbić. Kilka osób jakiś w razie czego sprzęt i zwiedzamy
_________________ Z kobietami się nie zaprzyjaźniaj, ale też nie traktuj ich jak swoich wrogów! Szanuj kobiety i nie próbuj je zrozumieć, bo możesz do reszty ogłupieć!
Witam serdecznie i cieszę się, że dołączyłaś! Skoro tu napisałaś, to rozumiem, że jesteś zainteresowana spotkaniami w Katowicach? My z matik90 planujemy w tym tygodniu 2 spotkania, może dołączysz?
Najbliższe spotkanie będzie chyba w piątek (kino, o którym pisałem wyżej; czwartek mi nie pasuje), gdybyś dołączyła to będzie nas może nawet 4 osoby
[ Dodano: 10 Lipiec 2018, 21:48 ]
No więc spotykamy się w piątek, o 17:15 obok Żaby Z uwagi na to, że chęć przybycia wyraziły nowe osoby, rezygnujemy tego dnia z kina, aby móc pogadać, poznać się itp.
Do czwartku wieczorem postaram się podać tu swój numer GSM, który może przydać się przybywającym na spotkanie po raz pierwszy
Na ulicy Stawowej, zresztą w swoim poprzednim poście umieściłem link do mapki - kliknij sobie i zobacz
Gdybyś jednak miała jeszcze jakieś pytania itp. to pisz tutaj albo kontaktuj się telefonicznie: 537 746 035
tajemniczy Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 11 Paź 2015 Posty: 105 Skąd: Nowa Ruda
Wysłany: 12 Lipiec 2018, 20:31
Numer sobie zapisałem, postaram się być. Łatwo mnie rozpoznacie, bo będę pewnie najstarszy (35 lat, łysy):)