Gorny Slask |
Autor |
Wiadomość |
MissSunshine

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 01 Lut 2013 Posty: 801 Skąd: z tłumu
|
Wysłany: 29 Listopad 2013, 16:40
|
|
|
rafi92 napisał/a: | Jeżeli komuś sie nudzi to zapraszam, w sobotę o godz.16:15 pod Żabą,bedzie sie działo |
Co sie bedzie dzialo? Az strach chodzic po Katowicach w soboty. |
_________________ Accepting your body is freedom. |
|
|
|
 |
wilk21ss
Wiek: 28 Dołączył: 30 Mar 2014 Posty: 29 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2014, 21:33
|
|
|
ja bym się pisał na jakieś spotkanie ale blisko Piekar centrum np poznać koleżankę z okolicy xd proszę pisać mogę wysłać swoje zdjęcie żeby ktoś nie myślał że to jakaś sciema albo że jakiś stalker różne żeczy teraz sobie ludzie wkręncają |
|
|
|
 |
popek
|
Wysłany: 2 Kwiecień 2014, 19:56
|
|
|
@up wiesz co to są znaki interpunkcyjne? (ortografię pomijam) |
|
|
|
 |
bindi
nudziara

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Lis 2009 Posty: 463 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2015, 02:59
|
|
|
Pragnę Was wszystkich przeprosić jak i każdego z osobna za wszystkie przykre słowa i sytuacje jakie padły z mojej strony. Kajam się i proszę o wybaczenie. Chciałabym wrócić na łono spotkań, mam nadzieję że mi wybaczycie i przyjmiecie z powrotem. Jeśli ktoś miałby coś przeciwko, zrozumiem. Wybaczanie nie jest proste. |
|
|
|
 |
Reynevan
taki jeden

Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Gru 2013 Posty: 1180 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2015, 11:08
|
|
|
Tego co było nie przeskoczysz, jest mnóstwo miejsc gdzie można miło spędzić czas, ograniczanie swojego czasu i emocji do forumowych spotkań to takie karanie siebie za własne słabości. Żaden to postęp w drodze do własnego szczęścia i spełnienia.
I powtarzając moje słowa z priva; nikogo tutaj nie skrzywdziłaś i nie masz za co przepraszać. Co jednak uczynisz to nie moja sprawa, radzę jednak dać sobie spokój, bo kajasz się dlatego, że chcesz wrócić, tylko dlatego, że nie masz gdzie wrócić. To taka przemoc domowa, a raczej... nieśmiałowa |
|
|
|
 |
|