Portale randkowe. |
Autor |
Wiadomość |
Kotołak
|
Wysłany: 29 Lipiec 2017, 17:13 Portale randkowe.
|
|
|
Kochani forumowicze i forumowiczki. Ciekawi mnie Wasza opinia na temat użytkowania portali randkowych. Jak myślicie, czy to dobra droga dla nieśmiałego/ nieśmiałej by kogoś poznać?
Z jakich portali korzystaliście bądź też korzystacie? |
|
|
|
 |
nowa
|
Wysłany: 29 Lipiec 2017, 19:05
|
|
|
Ja nigdy nie miałam potrzeby korzystania z portali randkowych, ale znam kilka par, które tak się poznały, więc wiem, że się da. Ale to jak w życiu - trzeba trafić na tego/tą odpowiednią, portal to tylko jedno z miejsc, w których możemy poznać ludzi, a czy wśród nich trafimy na swojego wybranka/wybrankę, to już inna bajka |
|
 |
korneliusz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 2105 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 29 Lipiec 2017, 22:36
|
|
|
Droga dobra, jak każda inna. To i tak w głównej mierze od ciebie zależy, jak sobie na tej drodze radzisz. |
|
|
|
 |
ketamina
|
Wysłany: 30 Lipiec 2017, 21:02
|
|
|
Ja korzystałam z Tindera Miałam go jakiś tydzień.
Spotkałam się z dwoma facetami.
Z jednym spotkałam się raz, jakiś dziwny był.
Z drugim było tych spotkań kilka. O kilka za dużo!
Mi nie wyszło, ale znam dziewczynę, która poznała swojego już narzeczonego właśnie przez Tindera.
Co do takich typowych portali to nie wiem, nie korzystałam, ale myślę, że warto - coraz więcej ludzi poznaje się w sieci. |
|
|
|
 |
dami
Wiek: 33 Dołączył: 22 Sie 2017 Posty: 6 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 19 Sierpień 2018, 09:48
|
|
|
Dla dziewczyn/kobiet nieśmiałych warto, bo nie muszą się wysilać, a jedynie uważać na myślących tylko dolną częścią ciała.
Dla facetów nieśmiałych, nie polecam, chyba, że masz bardzo dużo cierpliwości, niezachwiane poczucie własnej wartości i niczego nie oczekujesz.
Korzystałem rok z Tindera, i 2 lata z Badoo. Kobiety na tych portalach mają duże wymagania, więc trzeba się naprawdę postarać, aby zachęcić kogoś do spotkania. I cała inicjatywa leży po twojej stronie. |
|
|
|
 |
princesska
|
Wysłany: 22 Sierpień 2019, 09:27
|
|
|
Mój brat poznał swoją żonę na Badoo...są razem już blisko 6 lat...więc warto... |
|
|
|
 |
|