Małe sukcesy |
Autor |
Wiadomość |
Claya

Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 01 Sty 2015 Posty: 297 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 10 Grudzień 2015, 23:09
|
|
|
A cóż to jest ta demoniczna pewność siebie? Intrygująco brzmi Jest to ćwiczenie z jakiegoś treningu rozwoju osobistego? Może i ja bym spróbowała |
_________________ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące.
– Albert Camus |
|
|
|
 |
Lidia84
Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 04 Mar 2015 Posty: 84 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 11 Grudzień 2015, 13:26
|
|
|
Sprawdź sobie Demonic Confidence, nawet chyba jest taki wątek na forum, bo kiedyś też mnie to zainteresowało, ale to jest skierowane do facetów. Przeczytałam całość i nawet jakby to odwrócić, że dziewczyna będzie podchodziła do facetów to w którymś momencie i tak to przerwie... Ale początkowe ćwiczenia są ok i na pewno nikomu nie zaszkodzą
A za mały sukces mogę uznać wczorajsze wyjście na zajęcia callanetics wraz z moją forumową towarzyszką i dzielne ćwiczenie w gromadzie emerytek |
_________________ Nawet Iron Man miał ataki lęku.
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck". |
|
|
|
 |
spacja
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 09 Maj 2007 Posty: 1712 Skąd: ???
|
Wysłany: 11 Grudzień 2015, 18:41
|
|
|
jak chodziłam kiedyś przez pewien czas na fitness to byłam najmłodsza i ... (nie ma się czym chwalić) najmniej sprawna
jak babcie to robią?! |
_________________ "It is a capital mistake to theorise before one has data. Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts." Sherlock Holmes |
|
|
|
 |
Piotrq

Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 17 Sty 2012 Posty: 3176 Skąd: górny śląsk
|
Wysłany: 2 Luty 2018, 00:15
|
|
|
Tak se pomyślałem żeby naprawić w końcu odkurzacz co od trzech lat leży na strychu popsuty , i nawet się udało wiosna idzie to może by wypadałby posprzątać ,
By uniknąć komentarzy mam 2 odkurzacze brudasem nie jestem .. |
_________________ Jeśli widzisz kogoś, kto robi rzeczy inne niż Ty, myślisz - odbiło mu !.. A może on po prostu zaczął żyć ? |
|
|
|
 |
ekstra_Jola
|
Wysłany: 8 Luty 2018, 13:45
|
|
|
Podziwiam każdy z waszych postępów:) Mnie luźna rozmowa idzie już całkiem nieźle i chociaż dalej mam problemy z pozytywnym myśleniem to widzę jednak postęp. Ciężko mi było rozmawiać z kimś i nie wyobrażać sobie co może o mnie myśleć, oczywiście w najmroczniejszej perspektywie. |
|
|
|
 |
Fobikjakfiks
|
Wysłany: 20 Lipiec 2018, 03:52
|
|
|
Fakt, że wychodzę z domu to już coś |
|
|
|
 |
froniek1
|
Wysłany: 20 Lipiec 2018, 13:30
|
|
|
Ja też coraz częściej wychodzę z domu. Ostatnio poznałem kogoś. Może będzie lepiej |
|
|
|
 |
Piotrq

|
Wysłany: 14 Październik 2019, 19:22
|
|
|
udało mi się dzisiaj naprawić lodówkę bo mnie wkurzyła jak się spuściła w weekend i zalała mi kuchnię za 30zł , zaoszczędzone na mechaniku pewnie by wziął ze 150/200zł będzie na picie, coś ostatnio nachodzą mnie awarie samochód też trochę się popsuł ale dzięki znajomości udało mi się go za darmo naprawić w toyocie i oleje i inne rzeczy do wymiany tez mam za darmo udało się trochę po załatwiać , polecam toyoty a najlepiej w diesel |
_________________ Jeśli widzisz kogoś, kto robi rzeczy inne niż Ty, myślisz - odbiło mu !.. A może on po prostu zaczął żyć ? |
|
|
|
 |
Piotrq

|
Wysłany: 21 Kwiecień 2021, 20:01
|
|
|
Myjka parowa mi się zepsuła niby niemiecka solidność karcher po 3latach użytkowania nie budżetowy model udało mi się ją naprawić za 12zł , serwis by pewnie wziął co najmniej 300, to będzie na picie. |
|
|
|
 |
|