Wygląd... |
Autor |
Wiadomość |
nononowy

|
|
|
|
 |
michalk

|
Wysłany: 26 Lipiec 2012, 13:29
|
|
|
terefere napisał/a: | Malo oryginalna. |
Na pewno tak, tylko bardziej chodziło mi o to, czy wąsy w połączeniu z brodą są ok czy nie ok - w odniesieniu do wcześniejszych opinii. Broda Kerrego Kinga spoko, tylko raczej nie dla mnie. |
|
|
|
 |
Marti
AK śpiący smok

Pomógł: 13 razy Wiek: 35 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 8791 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 26 Lipiec 2012, 13:39
|
|
|
Ja miałem kiedyś wąsy to ludzie się o to czepiali, dla świętego spokoju ściąłem . |
|
|
|
 |
korneliusz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 2110 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 26 Lipiec 2012, 16:28
|
|
|
Masz jakieś zdjęcia Marti?:) |
|
|
|
 |
Bialy_M
Cicha woda?

Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 584 Skąd: Sprzed monitora
|
Wysłany: 26 Lipiec 2012, 16:32
|
|
|
A co powiecie o bródce takiej jak ma David Villa ? |
_________________ Życzę wszystkim jak najszybszego opuszczenia tego forum. |
|
|
|
 |
terefere
Andrzej
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 1216 Skąd: Januszów Wielki
|
|
|
|
 |
rybka
|
Wysłany: 14 Marzec 2013, 16:30
|
|
|
Ja żeby dobrze wyglądać poszłam nawet na kurs wizażu |
Ostatnio zmieniony przez Batkocz 27 Grudzień 2013, 17:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pumpkin

Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 26 Wrz 2012 Posty: 1043 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14 Marzec 2013, 19:07
|
|
|
Rybka, to może masz jakąś szybką radę dla forumowiczek, które nie potrafią posługiwać się eyelinerem? Fajnie by było |
|
|
|
 |
nellady

Wiek: 32 Dołączyła: 14 Cze 2013 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2013, 16:41
|
|
|
Bialy_M napisał/a: | A co powiecie o bródce takiej jak ma David Villa ? |
Dla mnie świetna! |
|
|
|
 |
Emilie21
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 976 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2013, 18:11
|
|
|
pumpkin napisał/a: | Rybka, to może masz jakąś szybką radę dla forumowiczek, które nie potrafią posługiwać się eyelinerem? Fajnie by było |
Haha, mam ten sam problem! Na szczęście wśród trójmiejskich forumowiczek jest jedna Pani, która ma tą sztukę opanowaną do perfekcji (tak, Cheese o Tobie mowa!). Aczkolwiek, mimo dobrego eyelinera, takiego z krótkim pędzelkiem, nadal nie umiem zrobić ładnych kresek |
|
|
|
 |
spacja
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 09 Maj 2007 Posty: 1712 Skąd: ???
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2013, 20:38
|
|
|
nellady napisał/a: | Bialy_M napisał/a: | A co powiecie o bródce takiej jak ma David Villa ? |
Dla mnie świetna! |
to on ma jakąś bródkę w ogóle? nie mogę się doszukać : P |
_________________ "It is a capital mistake to theorise before one has data. Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts." Sherlock Holmes |
|
|
|
 |
nellady

Wiek: 32 Dołączyła: 14 Cze 2013 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2013, 22:11
|
|
|
spacja napisał/a: | nellady napisał/a: | Bialy_M napisał/a: | A co powiecie o bródce takiej jak ma David Villa ? |
Dla mnie świetna! |
to on ma jakąś bródkę w ogóle? nie mogę się doszukać : P |
no ma taki zarost;) mi się podoba;) |
|
|
|
 |
beny
|
Wysłany: 5 Wrzesień 2013, 11:57
|
|
|
Mnie sie czepiali w szkole że mam długie włosy...
Teraz juz chyba nie ma takich problemów ? |
|
|
|
 |
Olka21
|
Wysłany: 11 Październik 2013, 20:00
|
|
|
Ja osobiście uwielbiam jaskrawe kolory (czerwony, pomarańczowy, zielony). Ale czasami jak założę mam takie wrażenie, że każdy na mnie gapi się, i niepokojące to jest. Zawsze wtedy patrze w ziemie.... |
|
|
|
 |
Piotrq

Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Sty 2012 Posty: 3176 Skąd: górny śląsk
|
Wysłany: 12 Październik 2013, 19:56
|
|
|
Ja też lubie jasne wesołe kolory , nie cierpie czarnych ponurych , a szczególności jakaś mania jest u dziewczyn że dużo ich na szaro buro tak samo chodzą ubrane , nie raz się uświniłem chodząc na biało hehe prawi że nie mam czarnych ciuchów jak już to mieszane , |
_________________ Jeśli widzisz kogoś, kto robi rzeczy inne niż Ty, myślisz - odbiło mu !.. A może on po prostu zaczął żyć ? |
|
|
|
 |
Andromeda91
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Lis 2013 Posty: 26 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 12 Grudzień 2013, 18:44
|
|
|
Ja lubię żywe kolory, ale nie mam za dużo takich ubrań, nie przepadam też specjalnie za wzorami. A ta broda Davida Vili to eeeeeeee, dla mnie to nie jest nawet zarost. Jak już zarost, to mocny i konkretny |
Ostatnio zmieniony przez Batkocz 14 Grudzień 2013, 14:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
takisobieja
|
Wysłany: 14 Grudzień 2013, 17:33
|
|
|
Ja ubieram się cały na czarno, czasem dodaję trochę szarego, żeby była jakaś różnorodność... |
|
|
|
 |
Sunako

|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 14:10
|
|
|
90% ciuchów w mojej szafie jest w czarnym kolorze. Takie przyzwyczajenie ... |
|
|
|
 |
Galamird
|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 17:47
|
|
|
Tak jak wielu z Was, niespecjalnie lubię być w centrum uwagi i dbam o to, by mój ubiór zbytecznie mnie nie wyróżniał. W mojej szafie dominują jeansy (z obu krańców skali szarości - zarówno grafitowe, jak i niemal białe; nigdy specjalnie nie przepadałem za tradycyjnymi barwami). Raczej obcisłe, jako że jestem osobą szczupłą i bardzo wysoką, w luźniejszych wyglądam paskudnie. Zawsze komponuję je z rozmaitymi koszulami (preferuję stonowane odcienie czerwieni i zieleni, oraz, rzecz jasna, klasyczną czerń i biel, często przeplatane jakimś wzorem). Reszta mojego ubioru uzależniona jest od pory roku - wiosną i latem dokładam trampki i okulary przeciwsłoneczne (w chłodniejsze dni również marynarkę), jesienią skórzaną kurtkę i adidasy, teraz - płaszcz, rękawiczki i boleśnie standardowe ciężkie buty zimowe. Całość dopełniona jest przeważnie jakąś bransoletką lub zegarkiem. Czasami można zobaczyć mnie też w kapeluszu. W przypływach szaleństwa bywa, że wyjdę z domu w garniturze lub z nieco większą ilością biżuterii.
Niektórzy sądzą, że taki styl mnie postarza. Sam sądzę, że idealnie pasuje do mojego wizerunku ponurego człowieka wyzutego z poczucia humoru. |
|
|
|
 |
Piotrq

|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 18:58
|
|
|
Sunako napisał/a: | 90% ciuchów w mojej szafie jest w czarnym kolorze. Takie przyzwyczajenie ... |
Zmień przyzwyczajenia !, jesteś młodą ładną dziewczyną a nie stara wdową na czarno ubraną jak moher , ja nie przepadam właśnie za tym , ja tam lubię młodzieżowe kolorowe i też lubię obcisłe fatałaszki zarazem to odmładza trochę, choć czasem zdarza się że przez to traktują mnie jak dzieciaka nie dawno dawano mi 22/25 l hehe , jasne kolory przynajmniej tak nie przygnębiają a tym bardziej o tej porze roku |
_________________ Jeśli widzisz kogoś, kto robi rzeczy inne niż Ty, myślisz - odbiło mu !.. A może on po prostu zaczął żyć ? |
|
|
|
 |
Reynevan
taki jeden

Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Gru 2013 Posty: 1180 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 19:09
|
|
|
Piotrq, znacie się? |
_________________ jakbyś nie starał się, nie ściągniesz słońca z nieba,
a tych co mówią inaczej, uwierz, słuchać nie trzeba |
|
|
|
 |
Piotrq

|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 19:25
|
|
|
z kim ? nie |
|
|
|
 |
Sunako

|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 21:51
|
|
|
Piotrq napisał/a: |
Zmień przyzwyczajenia !, jesteś młodą ładną dziewczyną a nie stara wdową na czarno ubraną jak moher , ja nie przepadam właśnie za tym , ja tam lubię młodzieżowe kolorowe i też lubię obcisłe fatałaszki zarazem to odmładza trochę, choć czasem zdarza się że przez to traktują mnie jak dzieciaka nie dawno dawano mi 22/25 l hehe , jasne kolory przynajmniej tak nie przygnębiają a tym bardziej o tej porze roku |
Hah, a wiesz dlaczego napisałam, że 90 % ? Wcześniej było 100%, ale ostatnio zaczęłam inwestować w coś jaśniejszego... Ale cięzko jest się przestawić po prawie 5 latach. Choć ostatnio postanowiłam się trochę rozweselić, czarny strasznie przygnębia. Nie chcę być smutasem przez całe życie, pora się zmienić... |
|
|
|
 |
bella

|
Wysłany: 27 Grudzień 2013, 22:04
|
|
|
ja kiedyś ubierałam się tylko na czarno a teraz, lubię zielone, fioletowe, brązowe itp. kolory, kiedyś mi nie pasowały a teraz pasują |
|
|
|
 |
Bubbaloo

|
Wysłany: 30 Grudzień 2013, 18:25
|
|
|
Ja jakoś nie lubię się wyróżniać ubiorem, fryzurą. Jestem typowym chłopakiem, który chodzi na codzień w dżinach i rozpinanych bluzach. Rurki i sweterki w serek niech sobie noszą inne wynalazki, stawiam na klasykę . |
_________________ Po prostu Babalu!
 |
|
|
|
 |
|