Jak często płaczecie? |
Autor |
Wiadomość |
Kris.

Wiek: 38 Dołączył: 18 Maj 2014 Posty: 7 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 21:59
|
|
|
Reynevan napisał/a: |
Faraway napisał/a: | Mówi się, że kiedyś mężczyźni byli tymi złymi a kobiety dobrymi aniołkami. |
Chyba w kościele.
|
W kościele to akurat zwykle kobiety były tymi złymi, służkami szatana, czarownicami wodzącymi biednych mężczyzn na pokuszenie. |
|
|
|
 |
ktojestem
Pomogła: 1 raz Wiek: 32 Dołączyła: 17 Gru 2011 Posty: 515 Skąd: Polska A
|
Wysłany: 20 Maj 2014, 22:48
|
|
|
Konkluzja jest taka, że kobiety były, są i będą tymi złymi, a biedni mężczyzni będą przez nie płakać. |
|
|
|
 |
Reynevan
taki jeden

Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Gru 2013 Posty: 1180 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 11:17
|
|
|
Kris. napisał/a: | W kościele to akurat zwykle kobiety były tymi złymi, służkami szatana, czarownicami wodzącymi biednych mężczyzn na pokuszenie. |
Zmodernizowany kościół jak zwykle odwrócił sytuacje o 180 stopni i mówi o zniewoleniu kobiet przez mężczyznę, tragedii i męczarniach. |
_________________ jakbyś nie starał się, nie ściągniesz słońca z nieba,
a tych co mówią inaczej, uwierz, słuchać nie trzeba |
|
|
|
 |
123mikser

Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 11 Sty 2014 Posty: 170 Skąd: Konoha
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 11:42
|
|
|
Chyba raczej mamy nie mówić o kościele, a mówić na temat tego jak często płaczemy, prawda?
Ja praktycznie nie płaczę... Nie potrafię, albo nie wiem co. Często odczuwam smutek z racji mojej samotności |
_________________ Miejsce, gdzie ktoś o Tobie myśli, jest miejscem do którego możesz zawsze wracać (◕◡◕✿) |
|
|
|
 |
szukamzaufania
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 14:00
|
|
|
ja przewaznie staram sie dusić wszystko w sobie jednak gdy juz trafie na osobe ktorej lekko zaufam i gdy opowiadam jej o sobie o tym co mnie spotkalo zlego o pechach itp to samo sciska i łzy leca ale to dlatego iz mam bardzo wrazliwe wnetrze |
_________________ Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz. |
|
|
|
 |
MissSunshine

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 01 Lut 2013 Posty: 801 Skąd: z tłumu
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 16:52
|
|
|
szukamzaufania napisał/a: | gdy opowiadam jej o sobie o tym co mnie spotkalo zlego o pechach itp to samo sciska i łzy leca ale to dlatego iz mam bardzo wrazliwe wnetrze |
Tez tak mam, dlatego prawie nikomu nic nie opowiadam. Dobra taktyka, polecam. |
_________________ Accepting your body is freedom. |
|
|
|
 |
szukamzaufania
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 18:14
|
|
|
nauczylem sie dusic w sobie i daje rade, wiadomo iz sa gorsze dni no ale co poradzic jednej osobie ktorej ufalem powiedzialem dosłownie wszystko ze łzami po czym takowa osoba mnie zraniła po jakims czasie, wiec ciezko mi teraz nawet ufac a co dopiero mowic o sobie |
_________________ Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz. |
|
|
|
 |
olivka
1936
Pomógł: 6 razy Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2011 Posty: 1509 Skąd: Afryka
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 19:27
|
|
|
szukamzaufania napisał/a: | ja przewaznie staram sie dusić wszystko w sobie jednak gdy juz trafie na osobe ktorej lekko zaufam i gdy opowiadam jej o sobie o tym co mnie spotkalo zlego o pechach itp to samo sciska i łzy leca ale to dlatego iz mam bardzo wrazliwe wnetrze |
Człowiek potrzebuje się czasami wygadać. Myślę że to nie jest złe. Jednak czasem możemy trafić na nie odpowiednie osoby. No cóż; mówi się trudno i płynie się dalej. |
_________________ Dziś wolałabym siebie nie spotkać... |
|
|
|
 |
Reynevan
taki jeden

Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Gru 2013 Posty: 1180 Skąd: Silesia
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 20:20
|
|
|
olivka napisał/a: | No cóż; mówi się trudno i płynie się dalej. |
Mówi się trudno i idzie się dalej. |
_________________ jakbyś nie starał się, nie ściągniesz słońca z nieba,
a tych co mówią inaczej, uwierz, słuchać nie trzeba |
|
|
|
 |
123mikser

Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 11 Sty 2014 Posty: 170 Skąd: Konoha
|
Wysłany: 21 Maj 2014, 22:46
|
|
|
Reynevan napisał/a: | olivka napisał/a: | No cóż; mówi się trudno i płynie się dalej. |
Mówi się trudno i idzie się dalej. |
Olivka płynie. |
_________________ Miejsce, gdzie ktoś o Tobie myśli, jest miejscem do którego możesz zawsze wracać (◕◡◕✿) |
|
|
|
 |
olivka
1936
|
|
|
|
 |
piwo

|
Wysłany: 22 Maj 2014, 03:58
|
|
|
ktojestem napisał/a: | Konkluzja jest taka, że kobiety były, są i będą tymi złymi, a biedni mężczyzni będą przez nie płakać. |
racja poza tym placzem facet ma prawo plakac tylko po wódzie |
|
|
|
 |
antyk
|
Wysłany: 24 Maj 2014, 16:33
|
|
|
olivka napisał/a: | Człowiek potrzebuje się czasami wygadać. |
I wypłakać też. Jak ja dzisiaj, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. W sumie bardziej mam ochotę zniszczyć całą ludzkość (znowu), niż ryczeć
Cytat: | Jakie bzdury wypisujesz, myślisz że facet który chodzi na siłownie ma mięśnie, nie mam uczuć, jest głupszy? |
Tak właśnie myślę, a to za sprawą samych zainteresowanych. Gdyby się zachowywali, jak myślące i czujące istoty, to nikt by ich nie miał za tępych psychopatów, prawda?
Cytat: | To tak jakby powiedzieć że kobiety które chodzą na pływalnie na siłownie są zgrabne, są głupie i nie mają uczuć. |
Też niejedną ładną i głupią spotkałem, co zrobić. Ale są przecież wyjątki od reguły
I zanim mi napiszesz, że wśród osiłków też są wyjątki - wiem, że są. To nie o to chodzi, a o to, co sama napisałaś. Ty byś wolała właśnie takiego tępego, pozbawionego uczuć osiłka, który nie płacze i ja się do tego odnosiłem, a nie do wyjątków potwierdzających regułę.
Chyba jednak wyjdę z domu, poszukam , aby móc kogoś , a później To chyba dobry plan na sobotę? |
_________________ How many times have you wanted to kill?
Everything and everyone,
Say you'll do it,
But never will... |
|
|
|
 |
giant5r

|
Wysłany: 24 Maj 2014, 20:35
|
|
|
Ja tam nie ryczę Ale wkurza mnie strasznie to przejmowanie się i duszenie w sobie czegoś jakiejś błahostki ............. ;/ I jeszcze gorsza sprawa że nie mam koleżanki i czuje sie samotny (:(:(:(:(:( |
_________________ To moje Moto serce i zamiast krwi -- pompuje benzynę ze wszystkich swoich sił,
To jest choroba z której
nie wyleczę się nigdy,
Mam w sobie motocyklizm -- mają to nieliczni ! |
|
|
|
 |
szukamzaufania
|
Wysłany: 24 Maj 2014, 20:56
|
|
|
giant5r tez tak mam ;p tez nie mam jakiejś konkretnej osoby z ktora komunikuje sie codziennie chodz dawniej bylo ich wiecej ale za to staram sie coraz wiecej kontaktow wirtualnych nawiązywac aby dzien w dzien z kims gadac na skype itp i jest troszku lzej bo tak to ciagle brak sensu |
|
|
|
 |
Daro
|
Wysłany: 26 Maj 2014, 21:44
|
|
|
piwo napisał/a: | racja poza tym placzem facet ma prawo plakac tylko po wódzie |
Ja jeszcze płacze jak mi się wydmucha za duży oblok dymu z fajki.
ałł ... no i jak za mocno dasz komarowi w r.. który siedzi na twojej twarzy |
|
|
|
 |
UsmiechRozpaczy

|
Wysłany: 27 Maj 2014, 21:58
|
|
|
Mi się zdarza to baardzo często. Ale taki płaki dobrze robią na duszy.
Najczęściej dzieje się to wieczorem- przed snem lub podczas kąpieli. W głowie zbierają mi się marzenia- przetwarzam sobie, co mogłam zrobić, dlaczego to wszystko tak się potoczyło... i wylewam smutki. |
_________________ Jestem już zmęczona. To nie był dobry dzień.
 |
|
|
|
 |
szukamzaufania
|
Wysłany: 27 Maj 2014, 23:47
|
|
|
wieczorkiem najgorzej wrr... przypominaja sie jakies radosne chwile ktorych juz nie ma, jakies smutki i myśli jak wyglada mój aktualny stan bez radosci moze kiedys nadejdą lepsze czasy |
|
|
|
 |
alkohol to zło

|
Wysłany: 28 Maj 2014, 21:45
|
|
|
Rzadko, bo nie lubię cebuli i ostrych przypraw. |
|
|
|
 |
olivka
1936
|
Wysłany: 4 Listopad 2014, 20:33
|
|
|
Płacz to zdrowie Oczy potrzebują łez. Jednak sam płacz emocjonalny i wrażliwość to juz inna sprawa. Czasem człowiek płacze bez powodu oglądając jakiś film Podczas bólu śmierci same łzy lecą. Miałam w życiu taki okres ze nawet nie potrafiłam płakać. U kobiet to są jakieś dziwne hormony czasem dziewczyny płaczą bez powodu. Faceci to chyba udają że płaczą .Prawdziwe emocje chyba pokazują dzieci. |
_________________ Dziś wolałabym siebie nie spotkać... |
|
|
|
 |
revierka
|
Wysłany: 26 Wrzesień 2015, 17:44
|
|
|
Płacze głównie z tego ze nie mogę sobie nikogo znalezc...i z własnej bezsilności i ułomności średnio 4 razy na miesiac |
|
|
|
 |
Angulo
|
Wysłany: 26 Wrzesień 2015, 20:20
|
|
|
Ja wcale |
|
|
|
 |
NoFace
Wiek: 27 Dołączyła: 27 Paź 2014 Posty: 27 Skąd: ok.Krakowa
|
Wysłany: 29 Wrzesień 2015, 18:03
|
|
|
Codziennie. Lub prawie codziennie. |
|
|
|
 |
Selina

Wiek: 33 Dołączyła: 04 Gru 2010 Posty: 432 Skąd: Mroczna Puszcza
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2015, 11:03
|
|
|
Bardzo rzadko, ale jak już zacznę to potem nie mogę skończyć. |
_________________ “Nie zna smaku prawdziwego życia, kto przez tunel samotności się nie przeczołgał.”
"Jedynym źródłem mojej siły jest mój upór" |
|
|
|
 |
magdie
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2015, 21:04
|
|
|
Codziennie, przynajmniej oczyszczam oczy.
Jakby nie patrzeć, to zdrowe. |
_________________ "Chwytam się wszystkiego, żeby się nie zapaść w przepaść." |
|
|
|
 |
|