Poznań- spotkanie- propozycja |
Autor |
Wiadomość |
Ramzes.
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 255 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 27 Październik 2015, 19:23 Poznań- spotkanie- propozycja
|
|
|
Witam,
Czy ktoś miałby ochotę się spotkać w najbliższy piątek wieczorem? Proponuję Park Sołacki, potem może piwo albo ciastko we Francuskim Łączniku (mała knajpa koło Parku Sołackiego). Z racji zbliżającego się dnia Wszystkich Świętych można by też odwiedzić pobliski cmentarz na Ogrodach spojrzeć min. na grób Kluczyka (wiem, dziwna atrakcja, ale pora jest taka a nie inna). Fajnie by było gdyby pojawiły się nowe osoby. Jeśli zgłoszą się 2-3 to spotkanie zorganizujemy. W sumie jeśli jedna to pewnie też. Piszcie śmiało! |
_________________ Mer Amen Ramzes Es II |
|
|
|
 |
Miroslaw_Hermaszewski

Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2005 Posty: 598 Skąd: Polska
|
Wysłany: 29 Październik 2015, 17:54
|
|
|
Ja bym sie wybral, ale akurat jutro nie za bardzo moge bo wyjezdzam. Moze w przyszlym tygodniu? |
_________________ "Proszę, proszę niech pan powie przy świadku, że pan chce żyć jako jednostka aspołeczna, poza kolektywem, proszę." - Stanisław Anioł do Manca |
|
|
|
 |
Ramzes.
|
Wysłany: 30 Październik 2015, 10:02
|
|
|
Mirek, w przyszłym zobaczymy. Dziś spotykamy się o godzinie 20 koło przystanku autobusowego Nad Wierzbakiem (w stronę Rynku Jeżyckiego). Będą na pewno 2 osoby poza mną. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to jest to świetna okazja. W kameralnym gronie fajnie się gada a jesienne wieczorne spacery to samo zdrowie. Uwielbiam zresztą ten klimat ciszy i odgłosu spadających liści.
Na marginesie: dobrze że jest takie forum. W przeciwnym razie pewnie wieczór przy fifa 2015 |
|
|
|
 |
Bukka
|
Wysłany: 31 Październik 2015, 00:46
|
|
|
Też bym się chętnie przyłączyła, tym bardziej, że nigdy nie byłam na forumowym spotkaniu, ale również pasuje mi raczej przyszły tydzień. Zatem jak będą jakieś plany, to proszę dać znać I jako ciepłolubne stworzenie preferowalabym jednak jakąś przestrzeń zamkniętą |
|
|
|
 |
Ramzes.
|
Wysłany: 31 Październik 2015, 12:28
|
|
|
Byliśmy wczoraj w sile 7 osób. Było fajnie. Najpierw pochodziliśmy po parku, potem przeszliśmy się nad Rusałkę. Na końcu znów wróciliśmy do parku by skonsumować co kto chciał. Niektórzy wzięli piwo, inni zadowolili się sokiem. Tak czy inaczej myślę, że będziemy takie spotkania powtarzać. Pogoda robi się coraz chłodniejsza, więc chyba faktycznie będziemy decydować się na nieco cieplejsze miejsca. |
|
|
|
 |
naczelny_intrus
|
Wysłany: 4 Listopad 2015, 12:51
|
|
|
W zeszłym tygodniu nie miałem jak, ale w tym jak najbardziej się piszę |