nad jezioro |
Autor |
Wiadomość |
Miroslaw_Hermaszewski

Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2005 Posty: 598 Skąd: Polska
|
Wysłany: 7 Sierpień 2015, 07:51 nad jezioro
|
|
|
Kto chętny wybrać się jutro nad jezioro Powidzkie - największe i prawdopodobnie najczystsze jezioro Wielkopolski.
Wyjazd samochodem w sobotę rano , powrót wieczorem. Pogoda będzie sprzyjać. |
_________________ "Proszę, proszę niech pan powie przy świadku, że pan chce żyć jako jednostka aspołeczna, poza kolektywem, proszę." - Stanisław Anioł do Manca |
|
|
|
 |
kritya

Pomogła: 2 razy Wiek: 33 Dołączyła: 16 Paź 2011 Posty: 137 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 7 Sierpień 2015, 19:02
|
|
|
Niestety jutro nie mogę Od rana zajęty dzień, nic milego. |
_________________ And the gas and its monsters will flee screaming into the sky. And the curse will lift. We will live and die as before. |
|
|
|
 |
Ramzes.
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 255 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 7 Sierpień 2015, 19:43
|
|
|
Ja z Mają się wybieram Mirek pisał, że jeszcze ma jedno wolne miejsce, więc jakby co to wpadajcie. |
_________________ Mer Amen Ramzes Es II |
|
|
|
 |
Miroslaw_Hermaszewski

|
Wysłany: 8 Sierpień 2015, 21:03
|
|
|
Dzieki wam za udana wycieczke, bylo naprawde super, niech zaluja ci co smazyli sie w tymczasie w miescie. Jesli pogoda bedzie ok, wybierzemy sie jeszcze za dwa lub trzy tygodnie :) |
_________________ "Proszę, proszę niech pan powie przy świadku, że pan chce żyć jako jednostka aspołeczna, poza kolektywem, proszę." - Stanisław Anioł do Manca |
|
|
|
 |
Ramzes.
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 255 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 9 Sierpień 2015, 22:25
|
|
|
Dzięki Mirek i Modrzewina za super wypad Klasyczny plażing połączony z ciekawymi rozmowami. Obiadek w małym lokalu w którym Mirek pokazał wysoki poziom w cymnergaja. Była też z nami Maja. Również mega zadowolona
Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości, bo np zna mnie, a Mirka jeszcze nie miał okazji polecam go jako świetnego organizatora i w ogóle kompana do rozmów.
Informacja dla nowych osób, które są z Poznania, a tylko czytają forum: jest w Poznaniu kilka osób które się spotykają dość regularnie, i mają czas i ochotę by poznawać nowe osoby. Polecam np krytię, wspomnianego Mirosława Hermaszewskiego, Lukima, Bora, Klulu i swoją skromną osobę oczywiście. Jesteśmy w różnym wieku. Od dwudziestu paru do trzydziestu kilku lat. Mamy różne zainteresowania, ale jesteśmy otwarci na nowe propozycje i pomysły. Dlatego też piszcie śmiało na forum albo priv. |
_________________ Mer Amen Ramzes Es II |
|
|
|
 |
Miroslaw_Hermaszewski

|
Wysłany: 17 Sierpień 2015, 18:58
|
|
|
Jezeli pogoda bedzie w miare ok, proponuje ponownie wybrac sie nad jezioro Powidzkie w najblizsza sobote 22 sierpnia. Wyjazd bylby jakos z rana, powrot wieczorem. W samochodzie mam co najmniej 3 miejsca wolne. Ktos chetny? |
|
|
|
 |
UrsusUrsus
|
Wysłany: 18 Sierpień 2015, 20:00
|
|
|
Jestem chętny na owy wypad nad jezioro piłkę do siatkówki mogę zabrać by aktywnie spędzić czas kto jeszcze dołączy? |
|
|
|
 |
Miroslaw_Hermaszewski

|
Wysłany: 18 Sierpień 2015, 20:10
|
|
|
No to razem z modrzewina jest nas trojka. Zostaly wiec dwa wolne miejsca.
A jesli chodzi o koszty przejazdu to biore na siebie, chyba ze ktos dobrowolnie bedzie sie chcial dorzucic. |
|
|
|
 |
|